Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

ALIM3133Trim steza Črna je urejena v dolžini 1.500 m in poteka izpred Stadiona NK Peca v Črni, mimo smučišča, po gozdu in se nato vrne nazaj do izhodišča – Stadiona NK Peca.

Urejenih je 33 točk za izvajanje vaj, na katerih so postavljeni ustrezni elementi oz. oprema in table z opisom posamezne vaje oz. navodili za njeno izvedbo. Elementi so postavljeni varno, orodja trdno pritrjena, teren ustrezno utrjen in urejen.

Postavljena so igrala za otroke, da se lahko razgibajo tudi najmlajši, ki sicer na nekaterih elementih ne morejo telovaditi.

Na Trim stezi je postavljenih je 5 klopi za počitek, tako da se lahko po Trim stezi sprehodijo tudi starejši občani ali obiskovalci.

Postavljenih je 40 tabel, na katerih so opisi posameznih vaj na vsaki od postaj, na začetku je tabla za začetek trim steze z zemljevidom vseh postaj, vmes so s tablami označeni tudi kotiček za najmlajše, kotiček za osvežitev, počitek in nekatera opozorila obiskovalcem za kulturno obnašanje v naravi.

Vsak dan Trim stezo obišče več kot 100 posameznikov, nekateri se samo sprehodijo, drugi vestno izvajajo vaje, družine z otroki opravijo pravi družinski izlet.

Na sami Trim stezi se organizirajo številne prireditve in druženja - športni dan OŠ, športni dan Vrtca, srečanje PD OŠ Črna, športni dan CUDV, rekreacijska ura DU– moški, rekreacijska ura DU- ženske, rekreacija članic Društva za preprečevanje osteoporoze, rekreacija Društva sladkornih bolnikov, rekreacija društva srčnih bolnikov, kondicijski trening SK Črna, kondicijske priprave Odbojkarski klub Črna – članice, kondicijski treningi Tekaška sekcija, Kondicijski treningi NK Peca.

Trim steza Črna predstavlja tudi pomembno obogatitev turistične oz. športne ponudbe Črne, saj je urejena tik nad centrom Črne in omogoča obiskovalcem Črne, ki v teh krajih prebijejo več dni, da so lahko tudi aktivni, se razgibljejo ter nabirajo kondicijo in moč.

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries