Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem, na podlagi Odloka o subvencioniranju socialno varstvene storitve socialnega servisa (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 28/2018), objavlja

JAVNI RAZPIS ZA SUBVENCIONIRANJE SOCIALNO VARSTVENE STORITVE SOCIALNEGA SERVISA CELODNEVNE POVEZAVE PREK OSEBNEGA TELEFONSKEGA ALARMA

(varovanje na daljavo)

1. PREDMET RAZPISA

Občina Črna na Koroškem bo subvencionirala socialno varstveno storitev socialnega servisa celodnevne povezave prek osebnega telefonskega alarma (v nadaljevanju: varovanje na daljavo) občanom Občine Črna na Koroškem pod pogoji iz Odloka o subvencioniranju socialno varstvene storitve socialnega servisa (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 28/2018 – v nadaljevanju: Odlok) in tega javnega razpisa, v obliki mesečne subvencije za obdobje 24 mesecev oz. v skladu z zagotovljenimi sredstvi v proračunu.

2. UPRAVIČENCI

Subvencija pripada občanom, ki imajo prijavljeno stalno prebivališče v občini Črna na Koroškem ter tujcem, ki imajo dovoljenje za stalno prebivanje v občini in dejansko bivajo na območju Občine Črna na Koroškem ter izpolnjujejo druge pogoje iz odloka.

3. NAČIN IN ROK PRIJAVE

Vloge na javni razpis morajo biti posredovane v zaprti ovojnici, označene s pripisom “Ne odpiraj – subvencija – varovanje na daljavo”. Na hrbtni strani ovojnice mora biti naveden polni naslov prijavitelja.

Rok za oddajo vlog je do preklica oz. do porabe sredstev , ki so zagotovljena za subvencijo varovanja na daljavo v proračunu Občine Črna na Koroškem za leto 2019.

Dodatne informacije lahko zainteresirani občani dobijo pri tajnici občinske uprave Ireni Nagernik, telefonska številka (02) 87 04 816, svetovalki Luciji Pušnik, telefonska številka (02) 87 04 812 ter e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Celotno besedilo razpisa si lahko ogledate TUKAJ.

Razpisno dokumentacijo najdete TUKAJ.

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries