Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Aktivnosti v okviru zimskih počitnic za osnovnošolce OŠ Črna na Koroškem;

-  Otroci OŠ Črna na Koroškem lahko brezplačno smučanjo na smučišču Črna na Koroškem s sezonsko smučarsko karto, ki jo lahko še vedno naročijo v TIC Črna po ceni 30,00 €  kar predstavlja kumulativni strošek,

 - Prav tako lahko otroci OŠ Črna na Koroškem, ki nimajo sezonske smučarske vozovnice, v času počitnic na smučišču Črna na Koroškem smučajo po ceni 6,00 € za celodnevno vstopnico in brezplačno za poldnevno vstopnico.

- Na voljo je tudi doživljajsko počitniški paket za družine - SPUST PO JEKLENICI OLIMPLINE IN BREZPLAČNO 2 URNO SMUČANJE NA SMUČIŠČU ČRNA po ceni 40,00 na osebo(spusti po Olimpline bodo potekali v primeru zadostne udeležbe, v primernih vremenskih razmerah in ob izpolnjevanju pogoja fizične omejitve za spust, ki se nanaša na težo- minimalna teža udeleženca je 40 kg, rezervacije v Tic Črna),

- med zimskimi počitnicami lahko v Športnem centru na Ravnah na Koroškem osnovnošolci koristijo brezplačno celodnevno vstopnico za zimski bazen. Zimski bazen bo mogoče koristiti vsak dan od 9.00 do 17.00 ure.  Kupončke za bazen lahko osnovnošolci prevzamejo v TIC Črna.

- V času počitnic od ponedeljka, 30.1.2023 do petka, 3.2.2023 bodo od 10.00 do 12.00 ure potekale v Medgneracijskem centru Plac brezplačne počitniške delavnice za osnovnošolce.

Vabljeni, da se aktivnosti udeležite v čim večjem številu, želimo pa vam varne, prijetne in zabavne zimske počitnice.

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries