Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Kamorkoli se čez dan odpravite, na cilj pridete bolj sproščeni, zdravi in zadovoljni, če svojo pot opravite peš, s kolesom ali pa denimo z rolerji. Zakaj? Ker je potovanje brez avtomobila vedno povezano z gibanjem telesa, s svežim zrakom in z boljšim stikom z okolico. Aktivna mobilnost tako nadomešča potrebo po sproščanju in rekreaciji, hkrati pa je tudi poceni in tako rekoč idealna za krajše razdalje (hoja do 2 km, klasično kolo do 5 km, električno še veliko več). Prednosti aktivne mobilnosti smo najbolje spoznali v času epidemije koronavirusa, ko je aktivna mobilnost zacvetela tudi na naših ulicah. Združimo moči in ohranimo pozitivne trende!
Vodilo trajnostne mobilnosti je zadovoljiti potrebe vseh ljudi po mobilnosti in obenem zmanjšati promet ter njegove škodljive posledice.

Tudi letos bo občina Črna na Koroškem sodelovala v Evropskem tednu mobilnosti 2021, ki bo potekal med 16. in 22. septembrom 2021 , letos pod sloganom: Živi zdravo. Potuj trajnostno.

Program prireditev v okviru ETM 2021 v naši občini si lahko ogledate TUKAJ.

Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.

2021 EMW Banner SL copy

LIFECARE4CLIMATEMOPMZI 01 copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries