Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Vašemu otroku podarjamo brezplačno nepozabno doživetje z gospodom Pustkom in gospo Hrustko v izvedbi izobraževanega centra Eksena iz Šentjurja.

G. PUSTEK IN GA. HRUSTKA v pustnem času obiščeta otroke in za njih pripravita nepozabno pustno rajanje. Pripravljen zabaven in unikaten program vsebuje ples, gibalne igre in druga presenečenja. Otroci imajo na on-line zabavi priložnost, da se predstavijo v kostumu, ki so si ga izbrali. Skozi predstavitev pa lahko svoj pustni lik v polni meri tudi doživijo. Na pustni predstavi g. Pustek in ga. Hrustka otrokom odkrijeta skrivnost, kaj počne gospod Pust. Program je skrbno pripravljen za predšolske in šolske otroke. Pustni zabavi, ki bo potekala online, se lahko pridružijo tudi starši.


Otroke bo z online obiskom presenetila tudi pravljična Vila Eksena, ki bo z njimi zapela in zaplesala. Gospod Pustek in gospa Hrustka Online - 40 min (predstava poteka »v živo« preko videokonference in omogoča, da otroci v določenih delih sodelujejo).

Predstava bo na pustni torek, 16. 2. 2021, ob 18.15. Spletna povezava do predstave bo objavljena pred predstavo na spletni strani www.narodnidommezica.si ter na naših družbenih omrežjih.

Se vidimo na »online« sedežih kulture!

pustek

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries