Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Vabimo vas na mednarodno kolesarsko prireditev »Pot miru«, ki se bo odvijala 12. septembra 2020 z izhodiščem v Avstriji, v Šent Pavlu (pred občinsko stavbo) ob 10:00 uri in s ciljem na Trgu svobode v Slovenj Gradcu ob 14:00 uri.

Udeležence bo v Slovenj Gradcu sprejel župan mestne občine Slovenj Gradec g. Tilen Klugler, organiziran bo kratek kulturni program s podelitvijo prestižne mednarodne plakete "ambasador za mir" županu in manjša pogostitev udeležencev. Za morebiten prevoz nazaj do izhodišča bo poskrbljeno.


Koroška je bila letos kot del mednarodne trase poti miru izbrana zaradi  obeležbe 100. obletnice Koroškega plebiscita, ki je ozemeljsko razdelil in zarezal v srce koroškega človeka, mesto Slovenj Gradec kot gostitelj pa tudi zaradi svojega častnega naziva  "mesto Glasnik miru".

Organizatorja prireditve sta Univerzalno mirovno združenje iz Avstrije in iz Slovenije z mednarodnim sedežem v Južni Koreji ter Slovensko žensko društvo za mir v svetu.  

 Z vašo udeležbo boste prispevali h gradnji mostov miru, mednarodne avtoceste miru in zato še bolj spodbudno krepili vsakodnevne vezi miru in sprave, ki edina lahko povežeta različne skupnosti.

Nasvidenje na dogodku!

Več o prireditvi si lahko ogledate TUKAJ.

PeaceRoad 2020 SLO web

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries