Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Zveza kulturnih društev Črna in Občina Črna na Koroškem vabita na glasbeni nastop jazz pevke Ajde Stina Turek in vibrafonista Vida Jamnika, ki bo potekal v "Fajn koncu" v četrtek, 17.9.2020 s pričetkom ob 18.00 uri. Vstop prost. Glede na ukrepe povezane z epidemijo Covid -19 je število obiskovalcev omejeno.
Jazz pevka Ajda Stina Turek in vibrafonist Vid Jamnik, oba odlična glasbenika, diplomanta Berklee College of Music v Bostonu in prejemnika kar nekaj odmevnih nagrad, imata za seboj že precej skupnih koncertov - bodisi v duu ali pa večjih zasedbah, s katerimi sta nastopala v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bostonu ter New Yorku, kjer sta nekaj časa tudi živela in ustvarjala. S svojima avtorskima skladbama sta našla mesto na zgoščenki Music Slovenia - Jazz 2019, ki predstavlja cvetober slovenskega jazza; sodelovala sta pri projektu Songs for World Peace ob svetovnem dnevu miru 2020; nastopila pa tudi na Jazz Festivalu Ljubljana v Cankarjevem domu, na koncertu slovenskih jazzistov, avtorjev in istočasno izvajalcev, iz New Yorka.
Trenutno pripravljata skupno zgoščenko z živahnim programom jazz standardov in avtorske glasbe, s podobnim programom pa se nam bosta predstavila tudi na nastopu v Črni na Koroškem.
Povezave do video posnetkov
Venček jazz standardov: hQps://youtu.be/TIcgpq8RWnc
Lastovka (J. Robežnik): hQps://youtu.be/k7GG-7UZzjI

Ajda Vid Photo Jan Prpic

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries