Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Občina Črna na Koroškem se je odzvala vabilu na sodelovanje v programu Aktivno v šolo in zdravo mesto in pripravila dobro prijavo. Po pregledu sedmih prijav in razpravi v širši delovni skupini so na Inštitutu za politike prostora skupaj s predstavniki Ministrstva za zdravje RS sprejeli odločitev, da letos dobi priložnost za sodelovanje v programu Občina Črna na Koroškem.

Občina Črna na Koroškem je po oceni delovne skupine najbolj jasno predstavila svoj pogled na povezovanje zdravja in urejanja fizičnega okolja za hojo ter hkrati pokazala, da se aktivno zavzema za zdravje svojih prebivalcev tudi tako, da se opira na razširjeno mrežo lokalnih akterjev in sodeluje v  javno zdravstvenih programih kot so Zdrava mesta, Občina po meri invalidov, Zdrava šola in Šola zdravja.  Poleg motiviranosti je bil pomemben argument v prid izbiri tudi dejstvo, da je obremenjena s prekomerno onesnaženim bivalnim okoljem in sorazmerno slabimi kazalniki zdravja.

Več o sodelovanju si lahko preberete na https://www.aktivnovsolo.si/hoji-prijazno-zdravo-mesto-bomo-nacrtovali-z-obcino-crna-na-koroskem/?fbclid=IwAR0QIioyzLJTBr35oZ5y0-Nq-Pf9cfaeNAK2MP9p1fzcvEtzlm8MMz1ukP0

AVSMESTO logo final copy

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries