Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Želite podeliti štipendijo dijakom ali študentom, ki je v višini 50 % sofinancirana s strani RRA Koroška d.o.o. preko Javnega sklada za razvoj kadrov in štipendije. Potem obiščite našo spletno stran www.rra-koroska.si, kjer RRA Koroška d.o.o., Regionalna razvojna agencija za Koroško, objavlja Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb v zvezi z dodelitvijo kadrovskih štipendij za šolsko/študijsko leto 2015/2016.

Z objavljenim pozivom želimo zbrati kadrovske potrebe delodajalcev in učence, dijake ter študente še pred vpisom v nadaljnje izobraževanje, informirati o kadrovskih potrebah, ki jih imajo delodajalci v regiji. Vse potrebe, ki jih boste oddali na ta javni poziv so v tej fazi zgolj informativnega značaja in niso zavezujoče. RRA Koroška bo na podlagi potreb objavila Javni razpis za dodelitev sredstev za sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem za šolsko/študijsko leto 2015/2016. Na objavo omenjenega javnega razpisa (odprt razpis – do porabe sredstev) vas bomo znova opozorili in obvestili, da boste lahko prijavili dejanske potrebe.

Rok za oddajo potreb po kadrovskih štipendijah za šolsko/študijsko leto 2015/2016 je odprt do porabe sredstev.

Na omenjeni spletni strani www.rra-koroska.si pod zavihkom ŠTIPENDIJSKA SHEMA => RAZPISI najdete vsebino javnega poziva in prijavne obrazce. Za več informacij smo vam na voljo:

Jasmina Pungartnik,tel. št.: 05 90 85 199, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries