Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Obveščamo vas, da Regionalna razvojna agencija za Koroško v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Mestno občino Slovenj Gradec, v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK), organizira 1. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo.

Namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja s tržno zanimivimi proizvodi in storitvami. Končni cilj natečaja je dvig podjetniške kulture, nastajanje novih, kvalitetnih delovnih mest v podjetništvu, obenem pa razvoj ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti med prebivalci Koroške.

Z željo, da izraža čim več od naštetega, je bil izbran tudi slogan natečaja: »Tvoja ideja bo jutri podjetje«! Natečaj ponuja privlačne uporabne nagrade in brezplačno udeležbo na delavnicah za razvoj, nadgradnjo in realizacijo poslovne ideje v praksi.

Predstavitev natečaja bo v torek, 17. marca ob 18. uri v MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19.

Rok za oddajo prijav je 3. april 2015 do 13. ure.

Dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu na: 059 085 190.

Ekipa MPIK RRA Koroška

Razpisno dokumentacijo si lahko ogledate TUKAJ.

Prijavno dokumentacijo si lahko ogledate TUKAJ.

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries