Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Klub koroških študentov letos ponovno organizira KKŠ Summer FEST, ki bo potekal 15. in 16. avgusta na Ivarčkem jezeru. Organizatorji so poleg atraktivnega dnevnega dogajanja poskrbeli za odlične večerne koncerte na dveh odrih, kjer bo nastopilo preko 20 različnih tujih in domačih glasbenih izvajalcev.

Predlagamo ti, da avgusta obiščeš Ivarčko jezero, kjer se bo letos že tretjič zapored odvil KKŠ Summer FEST, največji glasbeni festival na Koroškem. Preko 20 glasbenih izvajalcev na glavnem in elektronskem odru! Zanimivo, seksi in zabavno animacijsko dnevno dogajanje! Športne igre! Brezplačno kampiranje v idilični pokrajini ob vznožju Uršlje gore!

KKŠ Summer FEST vsako leto pridobiva na svoji veljavi in tradiciji, tudi letos pa bo zadovoljil mlade, mlade po srcu, rokerje, lokal patriote, ljubitelje elektronike, mainstreama, alternative …, skratka za vsakega se bo našlo nekaj. V dveh dneh bodo na glavnem in elektronskem odru nastopili številni znani glasbeniki, katerih imena so uveljavljena tako v tujini kot na domačih tleh. Poskrbljeno bo za vse okuse, zato ni bojazni, da se glasbenim užitkom ne bi mogli povsem prepustiti, da navdušijo. 

Glavni oder: Faul & Wad Ad (s svetovno uspešnico Changes), Jinx, Hladno pivo, Mi2, Slon in Sadež, Happy Ol' McWeasel, Lollobrigida, Superhiks, Neozbiljni pesimisti, Nitrox, Hamo & Tribute 2 Love, ZircuS, Repetitor, Eskobars, Fed Horses.

Elektro oder: RecycleMan DJ set, Vibe Department, Mark Van J, Adicted & Wawda, Swayts, DJ G.L.I.A

Dnevno dogajanje: Impro šov, bitka z vodnimi baloni, beerpong, vleka vrvi, košarka, odbojka na mivki, nogomet na mivki, ognjeni šov, kanuji, vodne tube, zorbing na jezeru …

 

Vstopnice: Cena dvodnevne vstopnice je 30 €.

Prodajna mesta: uradne ure Kluba koroških študentov, Eventimova prodajna mesta.

15. in 16. avgusta na koledarčku prečrtaj za KKŠ Summer FEST. Ne bo ti žal! ;) Za še več informacij nas najdeš na www.kksfest.si ali na Facebooku!

cover event izvajalci

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries