Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Drage prijateljice, dragi prijatelji!

Evropska poslanka Zofija Mazej Kukovič in ekipa Požen' Evropo, v sodelovanju z Inštitutom za ekološke raziskave ERICO in Visoko šolo za varstvo okolja, razpisujeta vseslovenski nagradni natečaj za spodbujanje lokalne pridelave hrane "Hrana za zdravje in delovna mesta". Posebno pozornost namenjamo štirim avtohtonim slovenskim kmetijskim kulturam, ki zaradi masovnega uvoza hrane iz tujine počasi izginjajo. To so ajda, česen in kmetijske rastline iz skupin stročnic in jagodičevja, ki so včasih pogosto krasile našo domovino.

Z nagradnim natečajem »Hrana za zdravje in delovna mesta« želimo povečati ozaveščenost o zdravi prehrani, širiti dobre prakse podjetništva na področju hrane ter spodbujati ljubezen do zemlje in lokalno pridelane hrane.

Na natečaj se lahko prijavite posamezniki, ki se ljubiteljsko ukvarjate s pridelavo hrane na vrtovih in balkonih, kmetje, ki pridelujete hrano za lastno uporabo ali prodajo, ter šole in vrtci, ki se zavedate pomena privzgoje zdravega odnosa do hrane že pri otrocih.

Natečaj in prijavnico najdete v priponki, več o tem tudi na spletni strani www.zofijamazejkukovic.net.

NATEČAJ

PRIJAVNICA

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

Ekipa Požen' Evropo in Zofija Mazej Kukovič

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries