Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

V torek, 26. 6. 2012, je v poročni dvorani občine Črna na Koroškem, potekalo prvo druženje vseh vrtičkarjev v občini Črna na Koroškem. Pobudnik srečanja je bilo društvo Ajda Koroška, ki danes povezuje 260 članov in želja društva je, da v vseh občinah Koroške poveže vrtičkarje z namenom, da bodo vsi pridelovali zdravo hrano, pridelovali domača semena, se družili, izmenjavali svoje tržne viške, sodelovali s šolami in vrtci, pripravljali preparate iz zdravilnih rastlin, organizirali predavanja itd.

Društvo Ajda je ustanovilo skupnost vrtičkarjev za občino Črna Koroškem, ki jo bo vodila skupina: Kristina Adamič – predsednica, Mojca Abraham – podpredsednica in članice: Marjetka Burjak, Saša Fužir, Betka Skudnik in Trezka Mrdavšič.    

Na druženju  je pristone pozdravila županja mag. Romana Lesjak in predsednica društva Ajda Koroška, Antonija Ločičnik. Kristina Adamič je predstavila program dela skupnosti vrtičkarjev v občini Črna na Koroškem, ga. Antonija Ločičnik pa zdravo ekološko vrtnarjenje na osnovah biološkega dimamičnega gospodarjenja z zemljo.

 

Vsi vrtičkarji ste lepo povabljeni na druženja.

 vrtičkarji

800x600 Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

na prvo druženje vseh vrtičkarjev v občini Črna na Koroškem, ki bo v torek, 26.6.2012 ob 19. uri v poročni dvorani občine Črna na Koroškem.

 

Naša želja je, da vam predstavimo, kako pridelovati zdravo hrano.

 

Smo društvo Ajda Koroška, ki danes povezuje 260 članov in želja društva je, da v vseh občinah Koroške poveže vrtičkarje z namenom, da bodo vsi pridelovali zdravo hrano, pridelovali domača semena, se družili, izmenjavali svoje tržne viške, sodelovali s šolami in vrtci, pripravljali preparate iz zdravilnih rastlin, organizirali predavanja itd.

 

Društvo Ajda je ustanovilo skupnost vrtičkarjev za občino Črna Koroškem, ki jo bo vodila skupina: Kristina Adamič – predsednica, Mojca Abraham – podpredsednica in članice: Marjetka Burjak, Saša Fužir, Betka Skudnik in Trezka Mrdavšič.    

 

 

PROGRAM DRUŽENJA:

- Pozdrav županje občine, ge. Romane Lesjak.

- Pozdrav predsednice društva Ajda Koroška, Antonije Ločičnik.

- Predstavitev programa dela skupnosti vrtičkarjev v občini Črna na Koroškem,

  ki ga bo predstavila predsednica skupnosti vrtičkarjev, Kristina Adamič.

- Predstavitev zdravega ekološkega vrtnarjenja na osnovah biološko dinamičnega

  gospodarjenja z zemljo - Antonija Ločičnik.

- Dogovor o vsebini druženja v naslednjem mesecu.

 

 

Vabljeni na druženje in lepo pozdravljeni!

 

Prosimo, da na druženje povabite vaše sosede, prijatelje in znance.

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries