Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

slika bad copy

Z zadovoljstvom vam lahko povemo, da je 24. rekreativni badminton turnir v Črni na Koroškem odlično uspel. Ta turnir šteje za KBJL (Koroška badminton jakostna lestvica ) in je bil 5. po vrsti to sezono. Turnirja se je udeležilo 11 moških parov, 4 ženski in 6 mešanih parov. Zelo smo ponosni, da sta kar dva pokala ostala v Črni, in sicer 3. mesto v moških parih ter 2. mesto v mešanih parih. Poleg teh dveh odličnih rezultatov pa so igralci našega kluba osvojili še 4. in 7. mesto v moških parih.

Badminton se v naši regiji pospešeno razvija, pri čemer pa tudi v Črni ne zaostajamo. Pred kratkim smo ustanovili Badminton klub Črna in kot prvo nalogo smo si zadali organizacijo turnirja za KBJL, katero smo tudi ob pomoči občine Črna odlično in uspešno izpeljali. Za organizacijo smo dobili veliko pohval. Povzetek turnirja je bil objavljen na spletni strani Karizma, v časopisu Večer in na Koroškem radio.

Člani Badminton kluba Črna, se bomo za razvoj badmintona v Črni še naprej trudili, da ta lep šport predstavimo tudi širši množici.

Matic Germadnik 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries