Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

V ČETRTEK DNE 08.11.2012 SMO SE KLEKLJARICE SEKCIJE ČRNA NA KOROŠKEM PREDSTAVILE V KLUBU KOROŠCEV V LJUBLJANI ( V KAVARNI KAVA-ČAJ – SLAMIČ ,Kersnikova ulica 1). Z NAMI SO SE PREDSTAVILI TUDI NAŠI ČRNJANSKI HARMONIKAŠI IN G. PETER LENČE IZ GOSTILNE PRI ŠKRUBIJU, KI JE PRIPRAVIL KLOCAVE NUDLNE.
V SVOJEM UVODNEM GOVORU SEM NAJPREJ PREDSTAVILA ČRNO, NATO PA OPISALA ŠE NAŠE DELO V 15. LETIH ODKAR V ČRNI KLEKLJAMO. POLEG RAZSTAVE, KI SMO JIM JO NAREDILE, SMO IMELE TUDI PRIKAZ KLEKLJANJA .
POHVALITI SE MORAMO TUDI TO, DA SMO JIM PRIPRAVILE KOROŠKE DOBROTE , TAKO KOT VEDNO ZA NAŠE OBISKOVALCE RAZSTAVE. SPEKLE SMO VSE OD POTICE DO SLADICE, RAZVESELILE PA SMO JIH TUDI Z KMEČKIMI DOBROTAMI (TUDI DOMAČIMI GRUMPI).
SLEDIL JE PROGRAM ČRNJANSKIH HARMONIKARJEV, KI SO BILI SICER ZELO OKRNJENI, ZARADI POPLAV SO V LJUBLJANI NASTOPALI LE TRIJE , PA SO VSEENO POSKRBELI ZA PREŠERNO VZDUŠJE IN PLES.
NA KONCU SE JE PREDSTAVIL ŠE G. LENČE PETER S SVOJIMI NUDLNI, KI SO DALI PIKO NA I.
KOROŠCI (LJUBLJANČANI) SO BILI NAVDUŠENI NAD NAŠO RAZSTAVO, IZDELKI IN DOMAČIMI DOBROTAMI, NUDLNI IN MUZIKO.
GOSPOD ARAH – PREDSEDNIK KLUBA KOROŠCEV V LJUBLJANI JE BIL IZREDNO ZADOVOLJEN Z NJIHOVO UDELEŽBO NA SREČANJU , NI PA SKRIVAL NAVDUŠENJA TUDI NAD NAŠIMI KLEKLJANIMI IZDELKI. TUDI MI SMO PONOSNE, DA SMO SE LAHKO PREDSTAVILE V LJUBLJANI IN SE ZAHVALJUJEMO GOSPODU MOSTNAR VLADOTU, DA NAM JE TO SREČANJE OMOGOČIL.
HVALA TUDI GOSPE BLANKI KAMNIK, KI NAM JE NATISNILA MAJICE .
ZAPISALA PREDSEDNICA KLEKLJARSKE SEKCIJE ČRNA NA KOROŠKEM

IVANKA ŠUŠEL

Nekaj utrinkov iz srečanja si lahko ogledate TUKAJ.

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries