Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Natečaj En. občina je namenjen vsem občinam, ki se zavedajo pomena energetsko učinkovitega ravnanja in v tem vidijo tako priložnost za izboljšanje energetskega stanja v lokalni skupnosti kot tudi finančnega stanja občine.
Organizator natečaja, medijsko-založniška hiša Energetika.NET, skupaj s strokovno komisijo izbira energetsko najprodornejše občine, tiste, ki so v zadnjem letu ali dveh naredile največji napredek in se lahko pohvalijo z lepimi rezultati.
Občine so razdeljene v tri kategorije, in sicer na male, srednje in velike.  Letos je komisija med prijavljenimi občinami izbrala po 5 finalistk v vsaki kategoriji. V kategoriji malih občin (do 5000 prebivalcev) se je med najprodornejše finalistke uvrstila tudi Občina Črna na Koroškem.

Letošnja novost pri delu komisije je ta, da so bile k sodelovanju povabljene vse občine, ki so v skladu z določili pravilnika o metodologiji in obveznih vsebinah lokalnih energetskih konceptov oddale letna poročila na Ministrstvo za infrastrukturo. Komisija je izbirala po številnih merilih in med drugimi upoštevala tudi inovativne pristope pri izvajanju projektov s kombinacijo virov ter izvajanje naložb brez lastnih sredstev pa tudi inovativne tehnologije in rešitve.  V natečaju so tekmovalke dokazale, da zmanjšujejo stroške za energente, izpolnjujejo evropske in slovenske energetske in okoljske obveze, ne nazadnje pa tudi izboljšujejo življenjski standard svojih občanov in prispevajo k varovanju tako lokalnega kot nacionalnega okolja.

Energija doma maj spomenik hr 3

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries