Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Obveščamo vas, da je ponovno na vrsti izvedba preskušanja vzorcev krvi tri leta starih otrok iz Zgornje Mežiške doline. Prosimo vas za pomoč pri obveščanju, da bi se vabilu na odvzem krvi za določitev vsebnosti svinca odzvalo čim več otrok.

Preskušanje vzorcev krvi otrok sodi v Program ukrepov za izboljšanje kakovosti okolja v Zgornji Mežiški dolini, rezultati so za vsakega starša pomembna informacija o izpostavljenosti njegovega otroka svincu, hkrati pa merilo za oceno napredka programa ter podlaga za načrtovanje prihodnjih ukrepov.

Odvzemi krvi bodo potekali v Zdravstveni postaji Črna na Koroškem 31. maja in 2. junija 2022 v popoldanskem času.

Upamo, da bo tudi letos odziv vsaj tako dober kot v prejšnjih letih in da bodo izmerjene vrednosti čim nižje.

Starše tri leta starih otrok iz Zgornje Mežiške doline, ki so prejeli vabilo na odvzem krvi, vljudno naprošamo, da se odzovejo. Dogovorili se bomo za termin in izvedli odvzem na čim bolj prijeten in varen način. V kolikor njihov triletnik pričakovanega vabila ne bi prejel, prosimo, da kontaktirajo NIJZ Območno enoto Ravne, kontaktna št. 041 654 455 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., za uskladitev termina.

Zahvaljujemo se vam za pomoč pri obveščanju.

Z lepimi pozdravi, ekipa NIJZ OE Ravne

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries