Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Upokojenci, imetniki invalidske evropske kartice, vojni veterani in vsi, starejši od 65 let, boste lahko medkrajevni potniški promet s 1. julijem 2020 koristili brezplačno. Brezplačna vozovnica se lahko uporablja v medkrajevnem avtobusnem in železniškem prometu po vsej državi ter velja eno leto.
Vlogo za vozovnico boste lahko oddali:
- na prodajnem mestu Nomago Ravne, Koroška cesta 5, 2390 Ravne na Koroškem (Avtobusna postaja Ravne) vsak delovni dan od 7.00 ure do 15.00 ure - s sabo imejte osebni dokument,izkaznico vojnega veterana oziroma evropsko kartico ugodnosti za invalide.
Tisti, ki bodo vlogo oddajajo po pošti ali e-pošti, omenjenih dokumentov ni potrebno prilagati.
- po pošti na naslov NOMAGO d.o.o., Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana s pripisom »Brezplačna vozovnica Slovenija«
- po pošti na naslov Ministrstvo za infrastrukturo, Langusova ulica 4, 1535 Ljubljana, s pripisom »Brezplačna vozovnica Slovenija«.
- po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. s pripisom »Brezplačna vozovnica Slovenija«
Vlogo za vozovnico lahko dobite v tajništvu Občine Črna na Koroškem, dosegljiva pa je tudi na spletni strani Ministrstva za infrastrukturo.
Strošek izdaje kartice, znaša 3 evre, kar pokrije strošek kartice in zavarovanja in se plača na prodajnem mestu. Če upravičenec želi kartico prejeti po pošti, se strošek plača po povzetju. Ob tem pa je potrebno opozoriti, da nastanejo dodatni stroški, stroški poštnine, ki znašajo 3 evre.
Za več informacij se zglasite v tajništvu Občine Črna na Koroškem

brezplacni prevoz upokojenci

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries