Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

MOŽNOST SODOBNEJŠEGA POSLOVANJA OBČANOV Z UPRAVNO ENOTO RAVNE NA KOROŠKEM – VLAGANJE ELEKTRONSKIH VLOG

S tem prispevkom želimo občane seznaniti z možnostjo vlaganja elektronskih vlog za urejanje različnih storitev pri upravni enoti ter jih spodbuditi k takšnemu načinu poslovanja z upravno enoto, saj se bodo lahko tudi na ta način izognili čakanju na svojo storitev pred uradniškimi okenci. Občani lahko tovrstne vloge vlagajo z različnih področij, kot so: vloge za gradbeno in uporabno dovoljenje, za ponudbe kmetijskih zemljišč, odobritev pravnih poslov v zvezi s kmetijskimi zemljišči, za prijavo in odjavo prebivališča, za pridobitev izpiska iz matičnega registra o rojstvu, potrjevanje podpore volivcev, vloge za enotno dovoljenje za prebivanje in delo itd.

Navedene elektronske vloge so dostopne na državnem portalu e-Uprava, in sicer na naslovu: https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge.html ter vsebujejo ustrezen elektronski obrazec, informacijo o ustanovi, ki lahko prejme vlogo, morebitnem plačilu upravnih in drugih taks ter ostalih stroškov in morebitnih zahtevanih prilogah. Glede na vsebino posameznega obrazca najpogosteje potrebujete EMŠO, davčno številko in naslov prebivališča, lahko pa tudi številko osebne izkaznice ali potnega lista, številko prometnega dovoljenja, številko plačilne oz. kreditne kartice, datum veljavnosti plačilne oz. kreditne kartice, matično ali davčno številko podjetja, številko mobilnega telefona, naslov varnega poštnega predala idr.

Natančnejša predstavitev postopka za oddajo elektronske vloge pa je na omenjenem portalu, v okviru t. i. pomočnika za uporabnike, objavljena na naslovu: https://e-uprava.gov.si/pomoc-kontakt/pomoc-pri-uporabi/pomocnik-pri-vlogah.html

Vlasta Božnik, načelnica
UPRAVNE ENOTE RAVNE NA KOROŠKEM

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries