Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Predstavljamo vam novo rubriko »MLADINSKE NOVIČKE«, kjer vam bomo predstavljali različne vsebine namenjene vam mladim. Hkrati vas vabimo, da soustvarjate dogodke, da se vključite v različna dogajanja v občini in poskrbite za medsebojno izmenjavo informacij, ki so namenjene vam mladim.

Aktualne vsebine namenjene mladim:

- Obveščamo vas, da je na spletni strani občine objavljen javni razpis za prodajo parcel v stanovanjski soseski »Šmelc« za gradnjo stanovanjskih hiš pod ugodnimi pogoji za mlade družine, zato vse zainteresirane vabimo, da se na razpis prijavite.

- Občina Črna na Koroškem subvencionira šolski prevoz dijakom in študentom v naši občini, ki so oddaljeni od najbližjega avtobusnega postajališča 3 kilometre ali več.

- Občina namenja enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka v višini 500,00€ in sadiko drevesa. Vse vlogo lahko pridobite na naši spletni stran Občine Črna na Koroškem.

Obveščamo vas, da v centru Črne deluje medgeneracijski center Plac, kjer lahko brezplačno organizirate različne dogodke za vas mlade in ta prostor uporabljate tudi za druženje. Vse kar morate narediti je, da nas o dogodku obvestite na tel.št: 87 04 820 ali na elektronski naslov:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vabimo vas tudi, da se vključite v pestro septembrsko dogajanje, ki bo ponujalo številne aktivnosti: Športno-dobrodelni projekt 42 Maratonov v 42 dneh, ki se bo odvijal 12. septembra, Evropski teden mobilnosti (16. – 22.9), Teden športa (23. – 30.9.) ter projekt Zdrava Črna, ki poteka vsako sredo ob 17. 00 uri v Športnem parku Črna. Več o prihajajočih dogodkih si lahko preberete na spletni strani občine http://crna.si/index.php/novice/dogodki-in-prireditve

Še nekaj aktualnih povezav:

Informacije v zvezi s štipendijami, ki so namenjene spodbujanju izobraževanja http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/trg_dela_in_zaposlovanje/stipendije/

 

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS: http://www.sklad-kadri.si/

            

Veseli bomo vsake vaše pobude in podprli bomo vsako vašo idejo.

Želimo vam čim lepše preživljanje prostega časa in uspešno novo šolsko leto.

 

 

DSCN1216  DSCN1234

DSCN2280   DSCN2281

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries