Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Pozdravljeni!

Kareta v sodelovanju s Koroškim mladinskim kulturnim centrom Kompleks pripravlja serijo potopisnih predavanj in predavanj o delu v turizmu, v okviru katerih bodo predstavniki agencije Kareta delili svoje izkušnje in nasvete za študentska popotovanja in možnosti zaposlitve v turizmu.

Ta četrtek, 5.5.2016 ob 20:00 vas vljudno vabimo v Kompleks, kjer bo potekala predstavitev dela turističnega vodnika in delo računovodje!

Veliko ljudi je prepričanih, da je delo turističnega vodnika najlepše delo na svetu, saj je ena izmed redkih zaposlitev, kjer lahko uživaš in veliko potuješ. Poklic turističnega vodnika pa zahteva tudi delo z ljudmi in veliko znanja. Kako postati turistični vodnik ter kakšne so prednosti in slabosti omenjenega poklica, boste izvedeli v drugem izmed potopisnih predavanj in predavanj o delu v turizmu, ki ga bo vodila vodja turistične agencije Kareta, Nina Knez.

V drugem delu pa se boste lahko spoznali z računovodskim delom in dobili odgovore na vprašanja, ki zadevajo samostojno podjetniško dejavnost, ki vam ga bo predstavila direktorica računovodskega servisa Narda. V času, ko do prve zaposlitve kljub visoki izobraženosti mladih težko pridemo, se vedno več mladih odloča za korak k samostojni podjetniški poti. Kljub dobrim podjetniškim idejam pa se že takoj na začetku pogosto lahko izgubimo v birokratskih postopkih, del katerih bomo poskusili osvetliti in poiskati odgovore na vprašanja, ki zadevajo računovodsko plat samostojnega podjetništva.

Še enkrat vljudno vabljeni!

Ekipa Kareta Turizem

kompleks

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries