Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

V torek, 15.avgusta 2023 bo v Črni na Koroškem potekal tradicionalni Kramarski sejem. Podobno kot prejšnja leta, bo možno postaviti prodajne stojnice na vnaprej rezerviranem mestu iz smeri naselja Rudarjevo do centra kraja po desni strani glavne ceste (po pločniku). V samem centru kraja - od gostilne Rešer (Cerkev sv. Ožbolta) do Osnovne šole Črna- bo cesta zaprta za ves promet in bo možno postaviti stojnice na obeh straneh glavne ceste (na oba pločnika). Pri tem je pomembno, da je med stojnico na eni strani ceste in stojnico na drugi strani ceste vsaj 4 metre prostega cestišča za primer nujne vožnje (gasilci, reševalci, itd..)

ZADNJI ROK ZA PRIJAVO NA SEJEM IN PREDHODNO PLAČILO SEJEMSKEGA PROSTORA je petek, 4.8.2023. Prijave po tem datumu oz. na dan sejma bomo sprejemali le izjemoma oziroma glede na razpoložljivost preostalega prostora.

Cena prodajnega prostora:

-         30,00 € za 2m osnovnega prodajnega prostora. Vsak naslednji meter stojnice stane 10,00 €.

-         Za društva in neprofitne organizacije, kmetije in posameznike s sedežem v Črni na Koroškem, ki prodajajo domače izdelke ter lastne pridelke je najem prostora brezplačen.

-         Za vse proizvajalce s certifikatom OZS (DUO - Rokodelstvo Art & Craft Slovenija) oz. pozitivnim mnenjem OZS ter kmetije, ki prodajajo domače izdelke ter pridelke, znaša cena 20,00 € za 2m prodajnega prostora in 5,00 € za vsak naslednji meter. Ista cena velja za ostale certifikate, ki dokazujejo dodano vrednost izdelkom.

-         Za prodajalce suhe robe je cena najema za kamion 50,00 €.

V primeru, da uveljavljate znižano ceno za najem prodajnega prostora, ob plačilu pristojbine priložite dokumente, kopijo certifikata, itd, ki dokazujejo upravičenost do plačila znižane cene najema prodajnega prostora.

PLAČILO: Znesek za najem prodajnega prostora (pristojbino) nakažite na transakcijski račun Turističnega društva Črna na Koroškem:

SI56 0247 0001 3137 319 (NLB d.d.), Turistično društvo Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem.

Znesek nakažite do 4. 8. 2023, pri plačilu v SKLIC navedite VAŠO davčno številko.

 

Z ustrezno izpolnjeno prijavnico in plačilom pristojbine, imate zagotovljeno prodajno mesto na prostoru, ki pa ga še vedno na licu mesta izberete sami.

Za izdajo dovoljenja za prodajo je potrebno čitljivo izpolnjeni VLOGI dodati:

-         kopijo dokazila (položnico, oz. podobno) o plačilu pristojbine za najem prodajnega prostora.

 

Čitljivo izpolnjeno prijavnico skupaj z zahtevano kopijo dokazila o plačilu pošljete na:

TIC Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem ali po elektronski pošti: turisticnod.crna©gmail.com

Dodatne informacije o sejmu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel.št: 041 743 442 od ponedeljka do nedelje med 9.00 in 16.00 uro.

Na sejmu lahko sodelujete v skladu z navodili organizatorja:

• S predhodno poravnano pristojbino si zagotovite prodajni prostor. Obenem si prodajni prostor vsak prodajalec na dejanskem mestu (na licu mesta) rezervira in odmeri sam. Rezervacij prostora brez predhodnega plačila in poslane prijavnice ne bomo sprejemali, prijave na dan sejma bodo možne le izjemoma, glede na razpoložljivost preostalega prostora. Dejansko dolžino stojnice bomo preverjali na obhodu v jutranjem času, kot je praksa vsako leto.

• Prodajalec lahko prodaja le na enem mestu, ki si ga je predhodno rezerviral.Prodajni prostor je lahko zaseden v dolžini, za katero je plačana pristojbina.

• Vsak prodajalec mora zapustiti prodajno mesto pospravljeno, s sabo pa mora odnesti tudi smeti. V nasprotnem primeru vas bomo na to opozorili in upoštevali ob nadaljnjih rezervacijah ob naslednjih sejmih.

• Vsak prodajalec mora imeti urejeno dokumentacijo po veljavni zakonodaji.

• Na stojnici mora biti izobešena številka stojnice, ki vam jo bomo izdali ob prihodu.

• Na sejemskem mestu je prepovedano prodajati ali ponujati izdelke, ki so škodljivi za ljudi ali okolje.

• Za javni red bodo skrbeli reditelji in pooblaščeni varnostniki.

• Organizator ponudnikom dovoljuje prodajo, dne 15.8.2023 v skladu s podatki navedenimi v prijavnici.

V primeru neupoštevanja navodil ali prekoračitev odmerjenega in s predplačilom zasedenega mesta, vam bomo dejansko dolžino zaračunali na licu mesta + 1 dodatni meter. V izogib zapletom prosimo za realne dolžine in predplačilo le teh. Sejem bo potekal v vsakem vremenu.

PRIJAVNICO ZA KRAMARSKI SEJEM V OKVIRU 67. Koroškega turističnega tedna v ČRNI NA KOROŠKEM najdete TUKAJ.

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries