Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Občina Črna na Koroškem, Center 101, Črna na Koroškem s soglasjem ter po pooblastilu Stanovanjskega sklada RS, javnega sklada, objavlja JAVNI RAZPIS ZA ODDAJO NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM.

Predmet razpisa so stanovanja na območju občine, v lasti Stanovanjskega sklada, javnega sklada in Občine Črna na Koroškem, ki so trenutno na razpolago oz. morebitna druga sproščena ali izpraznjena stanovanja na območju občine v času veljavnosti javnega razpisa. Stanovanja se bodo praznila in polnila v času veljavnosti liste prosilcev za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem.

Prosilci, ki se želijo prijaviti na razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem, dvignejo obrazec vloge, s katerim se prijavijo na razpis od 20.9.2017 na naslovu Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem vsak delovni dan. Prosilci morajo oddati vloge z vsemi dokazili, do obvestila o prenehanju razpisa, osebno v tajništvu Občine Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem ali priporočeno po pošti na isti naslov s pripisom:« NE ODPIRAJ- JAVNI RAZPIS- NEPROFITNA STANOVANJA.

Vloge oddane po pošti se bode štele kot pravočasne, če bo iz poštnega žiga razvidno, da so bile oddane do obvestila o prenehanju razpisa.

Vse dodatne informacije lahko dobite na tel. 02 870 48 10, 02 870 48 11.

Javni razpis si lahko ogledate TUKAJ.

Vlogo za oddajo neprofitnega stanovanja si lahko ogledate TUKAJ.

Obrazec za ocenjevanje stanovanjskih in socialnih razmer si lahko ogledate TUKAJ.

Pojasnila za uporabo obrazca si lahko ogledate TUKAJ.

Občina Črna na Koroškem