Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Zaradi posledic svetovne epidemije novega koronavirusa smo se znašli v obdobju, ko nas ima večina nekoliko več časa kot po navadi. Radi fotografirate ali pišete pesmi in zgodbe? Vabljeni, da jih delite z nami! Mladinski center Šmartno ob Paki namreč razpisuje fotografski in literarni natečaj.

Fotografski natečaj #OSTANIDOMA

Fotografskega natečaja se lahko udeležite vsi, ki se ukvarjate s fotografiranjem ali pa ste zaradi nastale situacije pri sebi odkrili nove spretnosti in zanimanja. Sodelujete lahko tudi tisti, ki ste čisto mimogrede z mobilnim telefonom posneli izvrstno fotografijo. Pokažite nam, kaj počnete doma. Kaj za vas pomeni #ostanidoma? Pošljite nam fotografije vašega doživljanja samoizolacije.

Prosimo, da si natančnejša navodila preberete na tej povezavi https://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/464-fotografski-natecaj-ostanidoma. Fotografije sprejemamo do vključno ponedeljka, 13. aprila 2020!

Literarni natečaj ŽIVLJENJE PO KARANTENI

Literarnega natečaja se lahko udeležite vsi, ki pišete poezijo ali kratke zgodbe, in vsi, ki vas je začasna ohromitev javnega življenja pripravila do tega, da bi želeli svoje misli zliti na papir.

Podrobnejša navodila najdete https://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/466-literarni-natecaj-zivljenje-po-karanteni. Rok za oddajo besedil je petek, 15. maj 2020!

Najboljšo fotografijo in najboljše besedilo bo izbrala strokovna komisija, avtor pa bo seveda nagrajen.

P. S. Priskrbeli smo zelo simpatične nagrade! :)

Hitro poprimite za fotoaparate ali mobilnike, ljubitelji pisane besede pa brez zadržkov stopite v pesnikove ali pisateljeve čevlje. Želimo vam ustvarjalno preživljanje prostih dni!

Mladinski center Šmartno ob Paki

Šmartno ob Paki 13

3327 Šmartno ob Paki

tel.: 03 891 53 77

mob.: 064 167 940

www.mcsmartnoobpaki.si

FB Mladinski center Šmartno ob Paki