Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Vljudno vabljeni 14. marca 2020 ob 19.00 uri v Kulturni dom Črna na glasbeno komedijo Nune v akciji. Več o Koroškem abonmaju si lahko preberete na http://www.koroskiabonma.eu/

Producent muzikalov Mamma Mia! in Briljantina Jurij Franko je s svojo produkcijsko hišo Prospot iz Radovljice, za slovenske odrske deske pripravil še en veliki svetovni HIT - glasbeno komedijo Nune v akciji!Nune v akciji! (v originalu Nunsense) je izjemno delo avtorja Dana Goggina, ki je bilo premierno uprizorjeno decembra 1985 v gledališču Cherry Lane in je druga najdlje izvajana predstava na Off-Broadwayu. V zadnjih tridesetih letih je predstava postala pravi mednarodni fenomen, saj je bila prevedena v več kot 26 jezikov in si jo je ogledala publika po vsem svetu.Nune v akciji! je domiselna zgodba o petih redovnicah, ki se znajdejo v denarnih težavah in so prisiljene pripraviti dobrodelni SHOW, v katerem pa hoče biti vsaka od njih prva zvezda. V nizu nenavadnih situacij se redovnice pokažejo v povsem drugačni luči, kot smo jih vajeni. V soju reflektorjev ob petju, plesu in smehu vsaka posebej in vse skupaj zažarijo na čisto samosvoj način.V slovenski različici nastopajo vrhunska slovenska umetniška imena, ki obiskovalce navdušujejo tudi v najbolj obiskanem muzikalu v Sloveniji vseh časov: Mamma Mia!

Gojmir Lešnjak – Gojc,

Simona Vodopivec – Franko,

Alenka Godec,

Marjan Bunič in

Lea Bartha Pesek.

Kot glasbeni vodja in instrumentalist pri predstavi sodeluje Miran Juvan.Predstava, v kateri bo vsak našel košček samega sebe in ekipa, ki vas bo prepričala, da je vsak od nas lahko Svetnik.

Nune v akciji! je pripravila kreativna ekipa:

Producent: Jurij Franko

Režija: Jaša Jamnik

Prevod in priredba: Drago Mislej – Mef in Marjan Bunič

Koreografija: Matevž Česen

Scenografija: Jože Logar

Kostumografija: Andrej Vrhovnik

Tehnična izvedba: Demo produkcija

Oblikovanje luči: Kristjan Vidner

Oblikovanje zvoka: Damir Rapić, Primož Vozelj, Marko Turel

Izdelava scenografije: Demo produkcija

Produkcija: Prospot d.o.o.

556 x 269 NUNE Eventim

 

nune v akciji urska boljkovac 167