Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

V nedeljo, 29.12.2019 vabljeni v Kulturni dom Črna ob 20.00 uri na koncert Abba Mia tribute Banda. Vstopnice po ugodni ceni 5,00€ so naprodaj v Tic Črna in cvetličarni Lučkin gaj Mežica.

ABBA Mia! je ABBA tribute glasbena skupina iz Ljubljane in je prva in edina s popolno disko izkušnjo skupine ABBA. Skupina vas bo z odličnim nastopom, bleščečo kostumografijo ter profesionalnim ozvočenjem in razsvetljavo vrnila v čas disko krogel, svetlečih oblačil in predvsem zlatega obdobja odlične disko glasbe. Vse največje uspešnice skupine ABBA so izvedene v živo!
V programu skupine ABBA Mia! je tako preko 30 uspešnic, ki se še vedno vrtijo po svetovnih radijskih valovih (Waterloo, Mamma Mia, Knowing me Knowing you, Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vouz… in številne druge). ABBA Mia! vsem generacijam pričara košček nostalgije in večer odličnega plesnega vzdušja z kar 2 uri in pol trajajočim show programom v živo! S svetlečo kostumografijo, fantastično glasbo ter disko glamurjem vas bodo popeljali v čas legendarnih ABBA! Večer popolnega užitka v disko glasbi 70. in 80. let!

koncert Abba Mia Tribute Band