Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

4. PLANINSKI FILMSKI VEČER E. M. SAVELLIJA

JAVNI RAZPIS

Naslednje leto bo Planinsko društvo Črna na Koroškem organiziralo tradicionalni 4. planinski filmski večer E. M. Savellija. To se bo zgodilo v petek, 14. 2. 2020, ob 18.00 uri v Kulturnem domu v Črni na Koroškem.

Zasnova večera ostaja takšna, kot je bila v izvirniku za prvi večer, in sicer: v prvem delu bodo prikazani filmi E. M. Savellija, v drugem delu pa aktualni dosežki ali doživetja ali filmski zaznamki koroških alpinistov, planincev, hribovcev, gorskih kolesarjev, turnih smučarjev, idr.

Da bi ta drugi del bil čim bolj aktualen in zanimiv, se poslužujemo tega javnega razpisa: POZIVAMO VSE, KI SO V TEM LETU, V PRETEKLEM LETU ALI DVEH, TREH ALI TUDI PREJ USTVARILI KAKŠEN VIZUALNI ZAPIS IN ŠE NI BIL PRIKAZAN NA TEM VEČERU, DA SE NAM JAVIJO IN BODO POD POGOJI TEGA RAZPISA VKLJUČENI V PROJEKCIJO NA PLANINSKEM FILMSKEM VEČERU.

Pogoji razpisa so sledeči:

-          Prispevek je avtorsko delo prijavljenega, prijavljeni pa je iz Koroške, posneto pa je dogajanje na Koroškem ali kjerkoli po svetu; lahko pa je prijavljeni akter v prispevku in je s Koroške, prispevek pa je posnel nekdo drug na Koroškem ali kjer koli po svetu; ali pa je koroško pokrajino oz. aktivnost v njej posnel avtor od drugod.

-          Vsebina prispevka mora biti vezana na planinsko tematiko, v najširšem smislu.

-          Prispevek je lahko v obliki video filma ali digitalnih fotografij.

-          Zaželeno je, da ima prispevek zvočno podlago, ni pa nujno; po želji boste prispevek na predstavitvi lahko komentirali.

-          Prispevek mora biti praviloma v časovni omejitvi od 3 minut do 20 minut, po dogovoru so možne izjeme.

-          Prispevke pošljete do najkasneje 31. 12. 2019 na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa prej pokličete in se vse potrebno dogovorimo, na: 041 731 086, ali pošljite po pošti na: Marijan   Lačen, Lampreče 4, 2393 Črna na Koroškem.

-          Komisija za filmski večer pri PD Črna si pridržuje pravico odločanja, kateri prispevki bodo objavljeni oz. predstavljeni na večeru.

-          Prispevkov oz. njihove projekcije ne bomo honorirali, na vašo željo vam jih bomo vrnili.

Verjamemo, da je v preteklih letih marsikdo ustvaril kakšen zanimiv planinski vizualni zapis … in zakaj bi ta ostal neopažen, zakaj ga ne bi videlo več ljudi … zato vas pozivamo, da se odzovete na naš razpis, saj ta večer v svoji četrti izdaji resnično postaja vse bolj vse-koroški!

Prosimo, da upoštevate rok prijave, 31.12. 2019.

Na svidenje 14. februarja 2020 v Črni na Koroškem!

November, 2019                                                         Upravni odbor                                              

                                                                                     Planinskega društva

                                                                                     Črna na Koroškem