Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Vabimo vas na športno - dobrodelno prireditev 42 Maratonov v 42 dneh, ki bo potekala v sredo, 12.9.2018 od 15.30 ure dalje na stadionu NK Peca.

Ob tej priložnosti bi vas lepo povabili, da odteče krog z našim tekačem Bogomirjem Dolencem ter s svojim prispevkom na ta način podprete Ustanovo Mali vitez.

Na športno – dobrodelni prireditvi bo možno kupili tudi sezonske smučarske karte za Smučišče Črna na Koroškem po ugodni ceni: sezonska karta za odrasle po ceni 149,00 € in družinska sezonska karta po ceni 299,00 €, pod pogojem, da bo posameznik ali eden izmed družinskih članov odtekel en krog z tekačem Bogomirjem Dolencem.

Za glasbeno popestritev bo ob 19.00 uri poskrbela glasbenica Ditka Čepin.

Na prireditvi bodo sodelovali tudi:

Policijska postaja Ravne na Koroškem

Društvo diabetikov Mežiške doline z meritvami sladkorja,

Društvo prijateljev mladine s pripravo sadnih nabodal in smutijev

Dream Ink Tattoo & Piercing z začnimi airbrush tatuji

 

Otroci se bodo lahko zabavali na napihljivih otroških igralih.

 

Dogodek bo povezoval Primož Mori – Mimi.

Projekt poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije.

Celotno vabilo si lahko ogledate TUKAJ.

https://www.facebook.com/events/2117577021826853/

Športno-dobrodelni projekt 42 maratonov v 42 dneh je največji tovrstni projekt v letu 2018 v Sloveniji.S projektom, v katerem bo tekač Bogomir Dolenc odtekel dvainštirideset dnevnih maratonov v dvainštiridesetih zaporednih dnevih – s ciljem zbiranja denarnih sredstev za ustanovo Mali vitez in njene male viteze, se želi povezati rekreacijo, šport, gibanje in dobrodelnost.Moto “gibanje za male viteze” je postal moto športno-dobrodelnega projekta zaradi same vzpodbude malih vitezov v gibanje, v okolje življenja. Hkrati pa postaja vodilo ostalim – starejšim, mladim, športnikom, nešportnikom, delovno aktivnim občanom, otrokom in sicer kot spodbuda in povabilo k aktivnemu gibanju v času izvedbe projekta (tek, hoja, rekreacija, druženje in spodbujanje ostalih udeležencev ipd.), da tako z rekreacijo / gibanjem naredijo nekaj zase in za svoje dobro počutje

42maratonov B2 format plakat curves 3 1

1123