Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Včeraj oz. že predvčerajšnjim je v Črno prispel gospod iz Francije, ki potuje po Evropi s konji in vozom. Za življenje in srečo ne potrebuje drugega kot dva konjička, voz, psa in malo pomoči ljudi v krajih , kjer se ustavi. Ob vsem tem se lahko kar malo zamislimo in vprašamo koliko in kaj pa sploh potrebujemo za to, da smo lahko srečni?
Obiskala ga je tudi naša županja mag. Romana Lesjak in mu podarila majico z napisom Črne, da nas tudi tako ponese v svet.
Povedal je, da je na poti že od lanskega leta, zimo je s konji premagal na farmah v Nemčiji in Avstriji, kjer je delal za hrano in bivanje konjev in sebe. Sedaj pa pot nadaljuje po Sloveniji do Italije in potem naprej.
Naša dežela in naša Črna sta mu bili zelo všeč, zelo ga je presenetilo kako je pri nas lepo, kako je vse zeleno , koliko imamo dreves , pravi , da smo tukaj zelo prijazni in gostoljubni ljudje .
Hvala tudi vsem v Mušeniku in ostalim, ki ste pomagali gospodu in s tem pripomogli, da bo tudi drugod po svetu o nas ponesel lepo besedo.
No pa naj ostane tako!DSCN0975