Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Poudarek letošnjega srečanja pod Najevsko lipo ni bil več toliko na državnikih ampak na vseh državljanih. Kot je pojasnila županja, »pod to lipo lahko izrazijo svoje mišljenje, voljo, mnenje, opažanja, tudi nasprotovanja vsi državljani Slovenije.«

Osrednji gost tega srečanja je bil seveda pisatelj g. Boris Pahor, ki je ob tej priložnosti povedal, da je treba v Sloveniji vzpostaviti dialog, da imamo eno državo, pri katerem moramo sodelovati vsi.

Na Črnjane pa tudi letos ni pozabil predsednik države g. Borut Pahor, ki se je ob tej priložnosti v zahvalil gospe županji,  Romani Lesjak za njen trud in delo in ji v znak zahvale podaril protokolarno zastavo Republike Slovenije.

Že drugič pa je bil letos organiziran tudi »ženski razmislek pod lipo«, na katerem so predstavnice nežnejšega spola spregovorile o odgovornosti za javno besedo.

Na samem prizorišču pa se je seveda odvijala tudi tombola, kjer je bila glavna nagrada akumulator in iskanje skritega zaklada tako za otroke kot odrasle, z glavno nagrado – televizor.

Vsem dobitnikom nagrad čestitamo!

DSCN0864

DSCN0791