Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Klub koroških študentov 14. in 15. avgusta v vodnem parku Radlje ob Dravi že četrto leto zapored organizira tradicionalni KKŠ Summer FEST, največji glasbeni festival na Koroškem. Dogodek bo v dveh dneh ponudil pestro in atraktivno dnevno dogajanje ter večerne koncerte s priznanimi glasbenimi izvajalci. Organizatorji pričakujejo množično udeležbo obiskovalcev iz celotne Slovenije, prav tako tudi goste iz tujine.

Zaradi vsakoletne odmevnosti in priljubljenosti med mladimi se je KKŠ odločil za ponovno organizacijo največjega klubskega projekta – KKŠ Summer FEST-a. Dvodnevni glasbeni festival vsako leto znova pridobiva na svoji tradiciji in prepoznavnosti, letos pa bo 14. in 15. avgusta prvič potekal v vodnem parku Radlje ob Dravi, katerega del je tudi prvo naravno kopalno jezero v Sloveniji. Odločitev za teritorialni premik festivala je padla na osnovi prirejanja dogodkov KKŠ-ja v vseh koroških občinah, poleg tega sta občina Radlje ob Dravi in javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi kot upravitelja prizorišča v veliko pomoč pri sami organizaciji dogodka.

Letos se bodo na večernem odru KKŠ Summer FEST-a zvrstili tako uveljavljeni domači glasbeniki kot tudi priznani glasbeni ustvarjalci iz tujine. Prvo ime festivala sta tokrat hrvaški glasbenik Tony Cetinski in »kralj Balkana« Magnifico, nastopili pa bodo tudi: Tabu, Muff, Zablujena generacija, GoGs, Antioksidanti, Greg & Domine in The Sticky Licks. Organizatorji obljubljajo, da bo poskrbljeno za obširen žanrski glasbeni repertoar.

Poleg večernega bo prav tako poskrbljeno tudi za dnevno dogajanje. Zagotovo je prva atrakcija letošnjega festivala bungee jumping, udeleženci KKŠ Summer FEST-a pa se bodo lahko pomerili še v odbojki na mivki, zorbing nogometu, beerpongu in vleki vrvi. Za še bolj mokro dnevno dogajanje bosta poskrbela slip 'n slide ter borba z vodnimi pištolami. Tekom dneva bo na kopališču vseskozi potekala zabava z DJ-ji.

Dvodnevne vstopnice za KKŠ Summer FEST so v prodaji že od aprila, na Eventimovih prodajnih mestih se prodajajo po 15 €. Organizatorji so poskrbeli tudi organiziran prevoz na festival in iz njega. Več o dogodku na www.kksfest.si!

SF 2015 cover 3 vsi bandi