Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Koroški pokrajinski muzej, vas vabi v štauharijo Stare železarne, Koroška cesta 12, Ravne na Koroškem, v sredo, 3. decembra 2014, ob 10. uri na promocijski dogodek

Radovedni Popek je novi prijatelj muzeja!

Popek je že uveljavljeni lik pisatelja Primoža Suhodolčana in ilustratorja Uroša Hrovata. Kot literarni lik popelje otroke v svet pravljic v desetih knjigah z naslovom Pozor, pravljice!
V Koroškem pokrajinskem muzeju bo radovedni Popek postal glavni promotor muzejskih pedagoških vsebin. Je nadvse radoveden fant, ki zna pripovedovati zgodbe ter spodbuja in motivira otroke k raziskovanju muzejskih vsebin. Kot prijatelj in spremljevalec otrok nam bo pomagal povezovati pedagoške učne ure in delavnice, saj so zbirke Koroškega pokrajinskega muzeja postavljene v različnih krajih Koroške in oblikujejo vsebino štirih enot, Muzeja Ravne na Koroškem, Muzeja Slovenj Gradec, Muzeja Dravograd in Muzeja Radlje ob Dravi.
Radovedni Popek kot skupni lik je otrokom prepoznaven, z njim se bodo lahko identificirali, hkrati pa bo združeval in povezoval naše pedagoške programe v skupno prepoznavnejšo dejavnost.

Radovednega Popka bosta Koroškemu pokrajinskemu muzeju z novo nalogo predala avtorja Primož Suhodolčan in Uroš Hrovat.

Vabilo-12-2014-w2-veseli-1

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries