Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Turistična zveza Slovenije je sinoči na Dnevih slovenskega turizma 2021 v Postojni podelila priznanja najboljše uvrščenim iz letošnjega natečaja Moja dežela – lepa in gostoljubna, ki je tako rekoč že ponarodelo lepotno tekmovanje slovenskih krajev.

Priznanja so bila podeljena v 14 kategorijah: večja mesta, srednja mesta, manjša mesta, turistični kraji, zdraviliški kraji, izletniški kraji, mestna jedra, vaška jedra, trška jedra, mladinska prenočišča, kampi, glampingi, tematske poti in bencinski servisi Petrol. Podeljeni sta bili tudi dve posebni priznanji, za izstopajoče dosežke na področju urejenosti okolja ter deset priznanj »glas ljudstva« in sicer tistim krajem, ki so jih preko spletnega glasovanja za najbolj urejene in gostoljubne izbrali ljudje sami.

»Ne pravijo zastonj, da je zmaga v posamezni kategoriji tekmovanja Moja dežela – lepa in gostoljubna, vredna prav toliko kot Michelinove zvezdice za gostince. To tekmovanje oziroma ocenjevanje, ki ga vsako leto prostovoljno opravljajo predani in strokovno usposobljeni ocenjevalke in ocenjevalci, namreč s svojimi resnično strokovnimi, objektivnimi in nepristranskimi ocenami postavlja zrcalo naši celotni turistični ponudbi in jo podpira pri uveljavljanju na našem domačem turističnem tržišču, prav tako pa tudi na velikih turističnih trgih,« je na prireditvi poudaril predsednik Turistične zveze Slovenije Pavle Hevka.

Vabljeni k ogledu vseh rezultatov na naši spletni strani: https://turisticna-zveza.si/novica/vsi-nagrajenci-natecaja-moja-dezela-lepa-in-gostoljubna-2021

NIVE2487

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries