Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Meseca novembra je banka NLB napovedala ponovno vrnitev v naš kraj, k cenjenim strankam - vam občanom in občankam. To pot malce drugače: z NLB Mobilno poslovalnico Bank&Go.

Žal je epidemija korona virusa z ukrepi za zajezitev števila okužb prekrižala načrte tudi njihovi mobilni poslovalnici in jo prisilno parkirala, a le začasno. Zdaj se zdravstvene razmere izboljšujejo, ukrepi sproščajo, poti odpirajo- tudi za njihovo mobilno poslovalnico. Ta je že ta teden zagnala motor in se odpeljala na testno pot. Želijo si, da bi bili uporabniki NLB Mobilne poslovalnice Bank&Go čim bolj zadovoljni, poslovanje pa potekalo gladko. Zato bodo v prihodnjih dneh še v živo preverili in prilagodili časovne in organizacijske podrobnosti, nato pa prav kmalu odprli vrata njihove mobilne poslovalnice tudi strankam.

Če torej v teh dneh na cesti zagledate modri poskočni kombi, to je NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go, ki “testira teren”. Ker domačini tega najbolje poznate, bogate izkušnje pa vedno pridejo več kot prav, vas bodo morda prosili za še kak nasvet. Začetek delovanja načrtujejo za začetek marca, o njenem prvem obisku v našem kraju in natančnem urniku vseh naslednjih tj. rednih obiskov, pa vas bodo seveda pravočasno obvestili.

Ob tej priliki se vam iskreno zahvaljujejo za dosedanjo podporo projektu, razumevanju in res pozitivne odzive, saj jim prav ti pomenijo največ in dajejo svežo energijo. Sodelovanje in posluh za potrebe drugih sta vedno prava smer, najboljše rešitve pa tiste, ki jih najdemo skupaj.

Veselijo se vašega prvega in vseh naslednjih obiskov ter vam želijo, da ostanete zdravi.

827959.width 660