Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A
Štab civilne zaščite Občine Črna na Koroškem obvešča krajane o možnosti BREZPLAČNEGA TESTIRANJA S HITRIMI ANTIGENSKIMI TESTI.
Ministrstvo za zdravje RS bo skupaj z Zdravstvenim zavodom Zdravje in Občino Ravne na Koroškem množično testiranje na Ravnah izvedlo: v torek, 29. decembra, od 9. do 17. ure in v sredo, 30. decembra, med 9. in 17. uro v prostorih Občine Ravne, na Gačnikovi 5 (Mestna hiša).
 
Predhodna prijava za brezplačno testiranje ni potrebna. S seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Upoštevati je potrebno vsa navodila NIJZ - med čakanjem je treba ohranjati medsebojno razdaljo (najmanj 2 m) in nositi pravilno nameščeno zaščitno masko.
 
Osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil.
 
Rezultat testa bo znan v približno 15 minutah, prek Nacionalnega inštituta za javno zdravje pa bo posameznik prejel izvid in hkrati tudi navodilo, kako ravnati naprej. Zadrževanje v koloni in druženje na javni površini ni dovoljeno.
 
Pri prehajanju občin imejte s seboj tudi izpolnjeno in podpisano Izjavo za dokazovanje upravičenosti gibanja izven občine prebivališča, ki je dosegljiva tudi na spletni strani Občine Črna na Koroškem.
 
images cms image 000051521