Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

NIJZ tudi letos vabi tri leta stare otroke iz Zgornje Mežiške doline na odvzem krvi za določitev vsebnosti svinca in vas prosimo za pomoč pri obveščanju.

Preskušanje vzorcev krvi otrok sodi v Program ukrepov za izboljšanje kakovosti okolja v Zgornji Mežiški dolini, rezultati so merilo za oceno napredka programa ter podlaga za načrtovanje prihodnjih ukrepov. Vabilo smo poslali 142 otrokom iz Zgornje Mežiške doline. Odvzemi krvi bodo potekali v Zdravstvenih postajah Črna na Koroškem in Mežica 9. in 11. junija 2020 v popoldanskem času.

Upamo, da bo tudi letos odziv vsaj tako dober kot v prejšnjem letu in na čim nižje izmerjene vrednosti.

Starše tri leta starih otrok iz Zgornje Mežiške doline, ki so ali bodo v teh dneh prejeli vabilo na odvzem krvi, vljudno naprošamo, da se odzovejo. Dogovorili se bomo za termin in izvedli odvzem na čim bolj prijeten in varen način. V kolikor njihov triletnik pričakovanega vabila ne bi prejel, prosimo, da kontaktirajo NIJZ Območno enoto Ravne, kontaktni številki 041 654 455 in 02 8705 619 ali elektronska pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , za uskladitev termina.

Zahvaljujemo se vam za pomoč pri obveščanju.

Z lepimi pozdravi,

NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE
OE RAVNE NA KOROŠKEM

Ob Suhi 5b

SI-2390 Ravne na Koroškem

Nina Pogorevc, univ.dipl.soc.

Tel.:  +386 (0)2 8705 612

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.nijz.si

YouTube NIJZ

Podatkovni portal NIJZ