Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

LAS Mežiške doline sodeluje v projektu sodelovanja štirih LAS, z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Projekt je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014 - 2020. Projekt smo začeli izvajati v začetku septembra 2018, zaključili pa ga bomo konec maja 2021.

V okviru projekta bomo v letih 2019 in 2020, izvajali BREZPLAČNA računalniška izobraževanja v manjših skupinah z najmanj petimi udeleženci. Izobraževanja bodo vsebinsko prilagojena potrebam prebivalcem Mežiške doline, izvajali pa jih bomo povsod tam, kjer bodo skupine prebivalcev za to izkazale interes.

VABIMO vse prebivalce z območja LAS Mežiške doline, da se vključite v BREZPLAČNA izobraževanja s področja informacijsko komunikacijske tehnologije in prepoznate priložnost in možnost za pridobitev oziroma nadgradnjo vaše računalniške in digitalne pismenosti.

Za več informacij smo vam na razpolago na telefonski številki 02 82 17 860 ali na elektronskem naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Več o projektu si lahko preberete tukaj .

LAS MEŽIŠKE DOLINE

A.L.P. PECA, d.o.o. vodilni partner LAS Mežiške doline

Celotno vabilo si lahko ogledate TUKAJ.

 

ANKETNI VPRAŠALNIK o izobraževalnih potrebah na področju pridobivanja računalniških znanj. 

LAS Mežiške doline sodeluje v projektu sodelovanja štirih LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.

 V okviru projekta bomo izvajali BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah. Na vas se obračamo s prošnjo za izpolnitev anketnega vprašalnika, saj želimo pridobiti informacije o tem, koliko uporabljate informacijsko-komunikacijsko tehnologijo in kakšne so vaše izobraževalne potrebe na področju pridobivanja računalniških znanj. 

Za dodatne informacije pri izpolnjevanju vprašalnika, smo vam na voljo na  telefonski številki: 02 82 17 860 ali na elektronskem naslovu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vljudno vas naprošamo, da si vzamete nekaj minut časa za izpolnitev anketnega vprašalnika na spodnji povezavi:

https://www.1ka.si/a/187258

logo digitalne resitve