Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Predstavljamo vam novo rubriko »MLADINSKE NOVIČKE«, kjer vam bomo predstavljali različne vsebine namenjene vam mladim. Hkrati vas vabimo, da soustvarjate dogodke, da se vključite v različna dogajanja v občini in poskrbite za medsebojno izmenjavo informacij, ki so namenjene vam mladim.

Aktualne vsebine namenjene mladim:

- Obveščamo vas, da je na spletni strani občine objavljen javni razpis za prodajo parcel v stanovanjski soseski »Šmelc« za gradnjo stanovanjskih hiš pod ugodnimi pogoji za mlade družine, zato vse zainteresirane vabimo, da se na razpis prijavite.

- Občina Črna na Koroškem subvencionira šolski prevoz dijakom in študentom v naši občini, ki so oddaljeni od najbližjega avtobusnega postajališča 3 kilometre ali več.

- Občina namenja enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka v višini 400,00€ in sadiko drevesa. Vse vlogo lahko pridobite na naši spletni stran Občine Črna na Koroškem.

Obveščamo vas, da v centru Črne deluje medgeneracijski center Plac, kjer lahko brezplačno organizirate različne dogodke za vas mlade in ta prostor uporabljate tudi za druženje. Vse kar morate narediti je, da nas o dogodku obvestite na tel.št: 87 04 820 ali na elektronski naslov:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vabimo vas tudi, da se vključite v pestro septembrsko dogajanje, ki bo ponujalo številne aktivnosti: Športno-dobrodelni projekt 42 Maratonov v 42 dneh, ki se bo odvijal 12. septembra, Evropski teden mobilnosti (16. – 22.9), Teden športa (23. – 30.9.) ter projekt Zdrava Črna, ki poteka vsako sredo ob 17. 00 uri v Športnem parku Črna. Več o prihajajočih dogodkih si lahko preberete na spletni strani občine http://crna.si/index.php/novice/dogodki-in-prireditve

Še nekaj aktualnih povezav:

Informacije v zvezi s štipendijami, ki so namenjene spodbujanju izobraževanja http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/trg_dela_in_zaposlovanje/stipendije/

 

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS: http://www.sklad-kadri.si/

            

Veseli bomo vsake vaše pobude in podprli bomo vsako vašo idejo.

Želimo vam čim lepše preživljanje prostega časa in uspešno novo šolsko leto.

 

 

DSCN1216  DSCN1234

DSCN2280   DSCN2281