Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

V folklorni skupini Gozdar že več desetletij gojijo bogato kulturno dediščino, ki jo z radostjo prenašajo na vse, ki imajo veselje do narodnih plesov in pesmi. V skupini se družijo mladi in mladi po srcu iz vseh koncev Koroške.

Vsi, ki radi plešete in bi se radi naučili plesati, ste vabljeni, da se jim pridružite in z njimi aktivno preživljate prosti čas. Poleg plesa vam garantirajo še veliko smeha in vesele družbe. Člani FS Gozdar so namreč veseli, dobre volje, nasmejani… Radi se družijo, plešejo in pojejo, potujejo, gostujejo, nastopajo, se udeležujejo raznih turnej, kjer s ponosom predstavljajo Slovenijo.

V njihove vrste bi, poleg plesalk in plesalcev, z veseljem sprejeli tudi basiste, harmonikarje in klarinetiste. Vaje, kjer se veliko pleše in poje, kjer se ustvarjajo nova prijateljstva in lepi trenutki, potekajo ob petkih od 20.00 do 22.00 v Žerjavu. Vabljeni vsi, tako mladi kot mladi po srcu, v paru ali sami, saj kdor nima para, ga mu priskrbijo. Prav tako vam lahko uredijo prevoz na vaje.

Pridite in se jim pridružite v čim večjem številu, saj več vas bo, lepše bo. In kljub temu, da je pred vrati poletje in čas počitnic,  ne  bodo lenarili, pač pa bodo pridno vadili, saj jih čaka kar nekaj nastopov po Sloveniji in tudi gostovanje v tujini.

Za vse ostale informacije so vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

13179217 1551420035153597 4360206821333328676 nv