Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A
Najavljeni razpisi v Sloveniji

 • Nepovratna sredstva za lesno industrijo - Poglejte si napovedi razpisov (nepovratna sredstva) za lesno industrijo. Čakajo vas sredstva tudi za investicije v nove stroje. Več informacij! 
   
 • Nepovratna sredstva za pomoč pri internacionalizaciji podjetij - Vstopate na tuje trge? Boste v letu 2016 razstavljali na mednarodnem sejmu? Vas čaka strošek patentiranja? Za vse to bodo na voljo nepovratna sredstva. Več informacij. 
   
 • Nepovratna sredstva za podjetništvo in konkurenčnost - Želite v podjetju izboljšati procese? Razvijate nove produkte skupaj s tujimi partnerji? Imate v podjetju lastne inovacije? Načrtujete večje demonstracijske projekte? Več informacij! 
   
Aktualni razpisi v Sloveniji

 • Ugodni krediti Slovenskega podjetniškega sklad. Upravičencem ponujajo garancijo za kredite v višini od 60 % do 80 % in obrestno mero od 0,15 % do 0,65 % + 6 mesečni EURIBOR. Potreben je bančni sklep o odobritvi kredita.
  Tokrat se za obratna sredstva (plača, nakup materiala in blaga) lahko prijavijo tudi trgovine!!
  Roki za prijavo so vsakih 14 dni. Ne čakajte! Več informacij! 
   
 • Podaljšani razpisni roki za kmetijske razpise. Več informacij! 
   
Aktualni razpisi v Bruslju

 • 70% subvencija za raziskave in razvoj! Imate prototip, ki pomeni popolno inovacijo na EU nivoju in ste pripravljeni tekmovati s podjetji iz celotne Evrope? Na razpisu smo zmagali že petkrat. Poglejte si katerih 13 tem je sofinanciranih v obdobju 2016 – 2017! Več informacij! 
   
Izobraževanja

 • BREZPLAČEN SEMINAR ZA PODJETNIKE - Z nepovratnimi sredstvi do hitrejšega razvoja podjetja (aktualni razpisi in prijave, primeri dobre prakse), v sredo 20. aprila 2016: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
   
 • Izboljšajte si računovodske izkaze in kazalnike! Ste že zgubili na razpisu zaradi slabe bonitetne ocene? Ponujamo vam ekskluziven dokument s pomočjo katerega boste izboljšali svoje bilance in bonitetno oceno! Prijave! 
   
 • PROJEKTNI FORUM 2016 - Šest strokovnjakov, šest podjetij in šest različnih predavanj bo tvorilo osrednji del dogodka, na katerem bodo gostili strokovnjake iz različnih poslovnih okolij in z različnimi vidiki obravnavanja projektnih managerjev. Prijave! 
   
Ostale informacije

 • Želite, da vas obveščamo izključno o razpisih, na katere se lahko prijavi vaše podjetje? Več na TIKO PRO 360!  
   
 • Vas zanima, kakšni razpisi so na Hrvaškem? Poglejte si aktualne in najavljene razpise: http://www.tiko-pro.hr/
Podrobnejše informacije o posameznih razpisih si oglejte v RAZPISNI dokumentaciji!
Aktualni razpisi v spletnem bralniku

Spletni bralnik
Aktualni razpisi v
spletnem bralniku

PDF datoteka
Aktualni razpisi v
spletnem bralniku

PDF datoteka z EU razpisi