Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Vljudno vabljeni na koncert Nine Pušlar z gostjami večera Rusalke, ki bo potekal v soboto, 12. marca, ob 19. uri v Kulturnem domu Črna na Koroškem.
Cena vstopnice v predprodaji do 10.3. je 10,00 €, po tem datumu pa v redni prodaji po 12,00 €. Predprodaja vstopnic poteka v TIC-u Črna na Koroškem in cvetličarni Lučkin gaj v Mežici.

Lani je Nina Pušlar praznovala deseto obletnico svoje kariere in jo popestrila s svojim velikim koncertom v priljubljenih ljubljanskih Križankah, kjer je hkrati izdala svoj novi album #malodrugače. Nina sedaj nadaljuje s koncerti ob dnevu žena in ustavila se bo tudi pri nas v Črni na Koroškem.

Mlada glasbenica nastopa skupaj s svojo spremljevalno skupino, katero sestavljajo: Janez Skaza (kitara), Aleš Ogrin (klaviature), Giovanni Toffoloni (bas kitara) in Tomi Purich (bobni).

Nina pravi, da so sanje zato, da se jih živi. Njeno glasbeno popotovanje pa se ni ustavilo lani ob desetletnici, ampak se zgodba še kar nadaljuje in postaja vedno večja. Bodimo tudi mi del njene zgodbe…

Pa koncertu sledi druženje, kjer se nam bo pridružila tudi Nina.

Vljudno vabljeni!

Koncert Nine Pušlar